De verwachtingen en meningen van anderen. Het gevoel dat het nooit genoeg is. Dat stemmetje in jezelf dat altijd commentaar levert.
Ben jij moe van het door slenteren?
Wil je ook blij zijn met jezelf? Vertrouwen op jezelf?
En gewoon simpel weg wél genieten van je leven?

Waarom De reis naar Jezelf?

Lieve vrouw ik ga even heel eerlijk tegen jou zijn. Ergens weet jij dat er meer is in het leven. Ergens weet jij dat je veel meer kan genieten. Maar hoe, je weet het niet. Het: rekening houden met anderen, niet echt jezelf zijn. Het heeft je gedient. Maar heeft het je plezier en geluk gebracht?

Ik help je bewust te worden van het leven dat jij nu leeft. Van het feit dat jij de keuzes maakt waardoor je voelt wat je voelt. En ik help jou de juiste vragen te stellen. Zodat je inziet dat een andere keuze je veel energieker en gelukkiger maakt. Zodat je je angsten en blokkades in het licht zet en ze onschadelijk maakt. Zodat jij tijd gaat maken voor jezelf en je niet meer druk maakt wat anderen vinden. Tijdens deze reis ga jij alle aspecten van jouw zelf onderzoeken en ontdekken.

Van vertrouwen naar liefde, van bewustzijn naar acceptatie, naar jouw complete zelf.

“Love life and live your dreams” - Rianne

 • Wil je vol zelfvertrouwen in het leven staan?
 • Wil je je minder aantrekken van anderen?
 • Neem je beslissingen vanuit je hoofd maar zou je meer in verbinding willen staan met je hart?
 • Wil jij weten waar jou hart sneller van gaat kloppen en jouw dromen ontdekken?
 • Voel jij blokkades die jou tegenhouden en klein houden?
 • Wil jij alles uit het leven halen?

En ben jij klaar om jouw verantwoordelijkheid hierin helemaal te nemen?

Dan is het online programma ‘De reis naar Jezelf’ wat voor jou!

De reis naar Jezelf bestaat uit
8 zelf-thema’s van elk een week.

Aan het begin van elke week ontvang je online toegang tot de elementen van die week. Waaronder een filmpje waarin ik in ga op het thema van de week, een werkboek met verdiepende opdrachten, audiofiles en een ondersteunende bonus.

 • Week 1 “Zelfbeeld”

Hoe je jezelf ziet heeft een grote invloed op hoe de wereld op jou reageert. De buitenwereld is zelfs zo tof om jouw binnenwereld te spiegelen. Dit zorgt ervoor dat je niet kan ontsnappen aan hoe jij jezelf ziet. Om pijn vermijden neem je onbewust afstand van dit beeld. Het is een probleem buiten jou, waardoor je ook afstand neemt van jouw gevoel. Of de wereld wordt een dankbare spiegel die je laat zien hoe het met jou gaat en waar jij liefdevolle aandacht aan mag geven. Deze switch ga je deze week maken

 • Week 2 “Zelfwaarde”

Welke waarde geef jij jezelf? Welke waarde heb jij in het verleden gekregen en hoe beïnvloed dit jouw leven nu? Uitgaande van het principe dat je terugkrijgt wat je vraagt en in dit geval wat je jezelf waard vindt is dit een belangrijk thema. Hierin speelt erkenning van het verleden, acceptatie maar ook je bestaansrecht een grote rol. Deze week leg je de basis voor jou zelfwaarde.

 • Week 3 “Zelfvertrouwen”

Zelfvertrouwen. Het is iets wat niet tastbaar is. Toch weet je het meteen als iemand zelfvertrouwen heeft. Er wordt vaak een link gelegd met het uiterlijk en daar geven we natuurlijk deze week aandacht aan. Maar nog belangrijker is het vertrouwen in jezelf als mens. Het vertrouwen dat je de juiste keuzes maakt. Het vertrouwen dat je weet wat goed voor je is. Het vertrouwen dat jij op jezelf kan bouwen.

 • Week 4 “Zelfbewustzijn”

Deze week duiken je in patronen. Als je terug kijkt kan je terugkerende patronen en gedrag herkennen. Patronen en gedrag dat je iets oplevert. Positief of negatief, soms zelfs allebei. Door hier bewust van te worden is mogelijk om hier aanpassingen in te doen. Sommige patronen onthullen blokkades of beperkende overtuigingen. Door hier licht op te schijnen en liefdevolle aandacht aan te geven kom je steeds dichter bij jezelf.

 • Week 5 “Zelfacceptatie”

Mag jij helemaal jezelf zijn? Met al jouw licht en al jouw schaduwkanten. Om jezelf helemaal te accepteren is het belangrijk om open te staan, om zonder oordeel naar jezelf te kijken. Dit is een bijzondere week waar je dieper duikt in blokkades, vergeven en jezelf toestemming geven.

 • Week 6 “Zelfliefde”

Overal om ons heen is liefde aanwezig. Wanneer je geen of weinig liefde aan jezelf geeft zal je dit alleen niet of nauwelijks opmerken. Als jij niet van jezelf houdt, dan is nooit genoeg liefde om jou te vervullen. Als je de liefde buiten jezelf zoekt, zal je nooit genoeg hebben. In de week van Zelfliefde ga je de liefde aan jezelf geven, ga je liefde voor jezelf ervaren. Liefde is er altijd genoeg en als liefde gedeeld wordt, ontstaat er alleen maar meer liefde. Wat ben je mooi in liefde.

 • Week 7 “Zelfstandig”

Je bent verantwoordelijk voor je eigen leven. Natuurlijk zijn dingen die gebeuren in het leven. Dit is zo in
ieders leven. Het verschil zit hem in hoe je er mee omgaat. Ben je verantwoordelijk voor je eigen leven
of voel je je een slachtoffer van het leven. Deze week ga je belangrijke krachtige keuzes maken op basis
van wat je over jezelf hebt geleerd de afgelopen weken.
Je neemt de verantwoordelijkheid en wordt zelfstandig. Dit betekend niet dat je alles zelf moet gaan
doen, maar wel dat je beseft dat jij de eind verantwoordelijke bent voor hoe het is in jouw leven.

 • Week 8 “Jezelf”

De afgelopen weken heb je jezelf goed leren kennen. Je kijkt terug naar de afgelopen weken en ziet de ontwikkeling die je hebt meegemaakt. Je kijkt in de spiegel en ziet jezelf, precies zoals je bent. Mooi en perfect in imperfectie. Geniet van het nu en hoe je je voelt. Daarna kijken we naar de toekomst. Wat wil jijdat de toekomst jou brengt? Welke dromen ontstaan of zijn terug gekomen in je leven. Jijzelf beslist hoejouw toekomst eruit ziet en welke keuzes je maakt.

 • Bonus Online Q&A

Tijdens de reis kan je twee keer deelnemen aan een gezamenlijke online Q&A coachcall met mij. Tijdens de online Q&A coachcall zal ik je vragen beantwoorden.

 • Bonus “De kracht van de groep”

In de speciale besloten facebookgroep verbind je je met geweldige vrouwen met dezelfde mindset. Je inspireert elkaar, steunt elkaar en natuurlijk ben ik ook aanwezig om de nodige ondersteuning te geven.

 • Bonus:“Tips van Francisca”

De reis naar jezelf kan soms best wat energie vragen. Daarom geeft Voedingscoach en Hormoonfactor trainer Francisca van den Berg elke week een aantal simpele tips. Wanneer je goed voor je lichaam zorgt zal het je helpen om je energiek te voelen en om emoties en blokkades te doorleven.

Reviews

Rianne heeft mij meer bewust gemaakt en mijn ogen geopend tijdens 'De reis naar jezelf' over zelfwaarde en zelfvertrouwen. Haar meditaties en het werkboek zetten je echt aan het denken en laten je ook doen.
Praktisch betekent het voor mij dat ik mij meer bewust werd van: Wat vind ik mezelf waard? Wat ben ik zelf waard. Het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven.

Het live event was een hele goede aanvulling.

Ik ben erg blij met de werkboeken die Rianne heeft aangeboden naast haar persoonlijke begeleiding.
Hanneke van Elk

Het was zondagavond: 8 weken lang heb ik me op zondagavond verheugd op de volgende ochtend, dan kon ik weer een werkboek printen en een video bekijken van Rianne. Vanaf die maandagochtenden kon ik weer met mezelf bezig zijn, in de positieve zin van het woord! Ik ging zoeken in mijzelf, ik ging dieper in mijzelf, ik ging op reis naar mezelf! Vraag je je nu af:

Waarom zou ik op reis naar mezelf willen? Zo interessant ben ik toch niet? Ik ben helemaal niet zo'n leuk persoon om naar op reis te gaan! Ik ga liever naar Ibiza op reis of ik reis naar een andere uithoek van de wereld. Nou, ik ben lekker heel vlakbij gebleven. Want mijn reis (van 8 weken!) met bestemming Mijzelf was zo ontzettend waardevol! Ik heb mijzelf gevonden en ik mag er zijn, ik cijfer mezelf niet meer weg. Ik voel een kracht en een vertrouwen in mijzelf om datgene te doen wat ik wil doen in mijn leven. Zonder angst en zonder negatieve gedachten over mijzelf. Want ik ben het waard! Jij toch ook?

Lieve Rianne bedankt voor deze schitterende 8 weken, waarin ik mezelf ontwikkelde, waar ik ontzettend veel energie van kreeg. Je werkboeken zijn waardevol en je training goed doordacht! Super dat je me handvatten aanreikte zodat ik nog dieper in mezelf kon zien wie ik ben en wat ik wil. Ik hoop dat je nog vele vrouwen mag begeleiden bij het vinden van hun eigen kracht!

Wendy van de Vlekkert

 

 

 

Mag ik met jou meelopen op weg naar jezelf?

 

Ik sta voor een wereld waar elke vrouw een rotsvast vertrouwen in zichzelf heeft. Dat ze de verwachtingen, meningen en kritiek van anderen los laat. Want daar ligt de vrijheid om je leven in te richten zoals jij wilt. Ik heb een levensgroot verlangen om zoveel mogelijk vrouwen hierin te inspireren en motiveren.

Eind 2015 zat ik vast. Vast in een baan waar ik absoluut geen voldoening uithaalde. Vast in de regels van de maatschappij want het werd toch wel tijd voor huisje, boompje, beestje. En hoewel ik een geweldige vriend heb, voelde dat vooruitzicht super beklemmend. Mijn leven was ok. Maar ik voelde het borrelen. Ik wilde meer dan ok. Ik wilde genieten en zoveel mogelijk geluk ervaren. Ik wilde passie voelen en werk waarmee ik van betekenis zou zijn.

Mijn leven was ok. Dat kwam omdat ik me bezig hield met wat anderen en de maatschappij van mij verwachten. Ik heb het losgelaten en ga helemaal in op hoe ik het wil. Ik houd me bezig met mijn dromen. Stap voor stap is mijn leven steeds meer verandert in mijn droomleven. Waarin ik reis, geniet en vrouwen inspireer en motiveer. Er gebeurt iets magisch wanneer je je bezig gaat houden met wat jij wilt in je leven. Daarmee wil ik jou helpen. Ben jij klaar voor de eerste stap?

Liefs, Rianne

Voor wie is het online programma
De Reis naar Jezelf bedoeld:

Voor vrouwen die voelen dat er meer in het leven is. Die zich minder willen aantrekken van anderen en meer in contact willen komen te staan met zichzelf. Voor vrouwen die bereid zijn om een ontdekkingsreis naar binnen te maken en daar de mooiste persoon op de hele wereld te vinden, namelijk: zichzelf.

Voor wie is het online programma niet:

Als je even snel gelukkig wilt worden is dit programma niet voor jou. Het vergt inzet en motivatie om echt op onderzoek te gaan naar jezelf. Het is een wonderbaarlijke reis die waarschijnlijk nog verder doorloopt dan dit programma. Je gaat niet alleen op reis, maar je leert ook van de reis te genieten. Heb je serieuze psychische klachten of heb je last van een depressie adviseer ik jou om hier eerst hulp bij te zoeken.

de Reis naar Jezelf - start 5 maart 2018

♥ 8 weken

♥ Elke week een nieuwe online les, met video’s, audiofiles en een werkboek.

Levenslang toegang tot alle materialen. Je mag ook met alle nieuwe rondes opnieuw meedoen.

♥ 2 gezamelijke online coachcalls incl. opname

♥ Besloten facebookgroep om je vragen te stellen en ervaringen te delen

♥ Bonus: Tips van Sis – Voedingscoach en hormoon expert Francisca van den Berg deelt elke week een waardevolle tip

 

+++

 

Early Bird Special € 249,- in plaats van €297,- en inclusief speciale bonussen:

 

Super bonus: Special over familie systemen met Specialist Katelijne Vermeulen (twv €29,-)

Super bonus: Gratis deelname aan: de reis naar jezelf live middag (twv €79,-)

Super bonus: Gratis 'It's my life' meditatieset (direct na bestelling beschikbaar) (twv €26,-)

 

297.00 247.00In winkelmand

Mijn garantie: Ik ben zo overtuigd dat deze training super waardevol is voor jou.

Daarom geef ik jou deze garantie: Als jij binnen 2 weken na de start echt vindt dat je helemaal niets aan deze training hebt.
Dan krijg je van mij het hele aankoop bedrag terug gestort: No questions asked

Heb je vragen of wil je persoonlijk contact:

1 + 10 =

De Bewuste Powervrouw
rianne@debewustepowervrouw.nl
Nyenburgh 117, 1829 GD Oudorp
06-21502950
KvK 66499410
BTW NL178142050B02

 Disclaimer  - Privacy Statement

 

redirect=/aanmelden-geslaagd