Over Rianne

 

Mijn verhaal

Ik sta voor een wereld waar elke vrouw een rotsvast vertrouwen in zichzelf heeft. Dat ze de verwachtingen, meningen en kritiek van anderen los laat. Want daar ligt de vrijheid om je leven in te richten zoals jij wilt. Ik heb een levensgroot verlangen om zoveel mogelijk vrouwen hierin te inspireren en motiveren.

Eind 2015 zat ik vast. Vast in een baan waar ik absoluut geen voldoening uithaalde. Vast in de regels van de maatschappij want het werd toch wel tijd voor huisje, boompje, beestje. En hoewel ik een geweldige vriend heb, voelde dat vooruitzicht super beklemmend. Mijn leven was ok. Maar ik voelde het borrelen. Ik wilde meer dan ok. Ik wilde genieten en zoveel mogelijk geluk ervaren. Ik wilde passie voelen en werk waarmee ik van betekenis zou zijn.

Een vriendin tagde mij op facebook in een filmpje van twee mensen die met een camper de wereld over reisde. Ik wist, dit is wat ik wil. Vrijheid, reizen op avontuur. Ik zei het tegen mijn vriend en hij was meteen net zo enthousiast als ik. Terwijl we een bezichtiging van een huis hadden zeiden we alleen nog maar: “Of we kopen een camper.” Daarmee was de knoop doorgehakt.

Ik werd terug genomen naar het gevoel van een aantal jaar geleden. De dag dat ik eindelijk mijn ticket boekte voor mijn droomreis naar Australië. Waar het avontuur op mij wachten en ik helemaal zelf beslissingen zou nemen. De opwinding en verwachting van het onbekende en mijn volledige zelfstandigheid.
Er was nog maar één vraag: Hoe kan ik tegelijker tijd werk doen waarmee ik van betekenis kon zijn? Ondernemer worden was de enige optie, maar ik had geen idee wat ik dan kon doen. Ik was toch niet bijzonder? Ik kon toch eigenlijk niets geven aan mensen dat hun verder zou helpen? Wie was ik om te denken dat ik van betekenis kon zijn? Hoe meer mijn leven op mijn droomleven begon te lijken, hoe meer ik besefte: ‘Dit’ is bijzonder. Ik liet de verwachtingen en meningen van anderen los. Mijn leven werd hoe IK het wilde en niet wat de maatschappij voor mij had bedacht. Ik kreeg steeds meer vertrouwen in mezelf en mijn keuzes en ik merkte dat ik steeds meer ging genieten. Van de grote en de kleine dingen.

Mijn leven was ok. Dat kwam omdat ik me bezig hield met wat anderen en de maatschappij van mij verwachten. Ik heb het losgelaten en ga helemaal in op hoe ik het wil. Ik houd me bezig met mijn dromen. Stap voor stap is mijn leven steeds meer verandert in mijn droomleven. Waarin ik reis, geniet en vrouwen inspireer en motiveer. Er gebeurt iets magisch wanneer je je bezig gaat houden met wat jij wilt in je leven. Daarmee wil ik jou helpen. Ben jij klaar voor de eerste stap?

redirect=/aanmelden-geslaagd