Reviews

 

“Wat zou de wereld er vandaag een stuk mooier uit zien, en letterlijk bij liggen. Wanneer iedereen het hart voor de planeet op dezelfde plek heeft liggen als Rianne. Zelden kom ik zulke gepassioneerde mensen tegen die vanuit hun passie voor de wereld opstaan. Letterlijk met hun zichtbaarheid om jou ook te inspireren. Met stappen die jij kan zetten om de planeet te redden. Hoe gaaf is dat? Rianne heeft me duidelijke en makkelijk toepasbare stappen geleerd die ik en ons gezin kunnen gebruiken om de wereld een beetje mooier achter te laten. Dat voelt heel erg fijn! ”

Carolien van de Kamp, lifestyle & business coach

 

Reviews

Spreekster op het Pure Energy Event

“Het was een heerlijke ontspannen middag, op een gezellige zorgboerderij midden in Amsterdam. Met af en toe een kip of een hond in de zaal, echt te grappig! Genoten van heerlijke hapjes en drankjes en mooie lezingen van powervrouwen. Heel fijn dat ik er over mijn passie synchroniciteit mocht vertellen. En dat we nog gezellig hebben nageborreld met de gasten in de appelboomgaard. Ik vond het een topdag!”

Minke Brik, Trial Angels

Reviews

Eind augustus gaf ik een lezing ‘De magie van energie’ tijdens het Pure Energy Event van. De bewuste powervrouw, wow, dat is een statement, wanneer ben je een bewuste powervrouw? Ben je dan altijd sterk en heb je alles op een rij? Heb je in elk moment overzicht en ben je altijd stralend en blij? Nee, niet in mijn ogen. Je bent dan wel een vrouw die bewuste aandacht geeft aan het leven. Het leven dat je zelf bent.

Ik vond het een heerlijke dag en voel me dankbaar dat ik mijn visie en inzichten kon delen. De puurheid straalde er vanaf met Rianne als middelpunt. Wat een mooierd: open, eerlijk en echt. Een vrouw die middenin de wereld staat en vanuit haar authenticiteit deelt en verbindt. Met haar aanwezigheid en haar woorden opende ze haar publiek voor een fijne ervaring.

Mijn Lekkerraw hapjes werden welkom ontvangen. Tsja, (h)eerlijk is (h)eerlijk, dat kan toch ook niet anders? Je voedt je lijf met liefde en levensenergie! De dag was zonnig, zowel buiten in de geweldige groene boomgaard als in mijn hart. Liefde en levenslust delen is het mooiste dat er is!

Sandra de Vos, Lekker Raw

Reviews

Toen ik deze challenge op Facebook voorbij zag komen dacht ik meteen hier moet ik aan mee doen.
Dit zal me vast een hoop rust geven in mijn hoofd. Ik zit al een hele tijd niet goed en lekker in mijn vel en dat vertelde ik Rianne ook via een privé bericht.

Al snel kreeg ik een super lief berichtje terug. En wat me aansprak was dat ze zo lief tegen me sprak en dat deed me goed. Telkens als ik even een minder moment had las ik het bericht van Rianne terug net of het tegen me sprak en dacht kom op melis!!
Ook hielpen de filmpjes mij die ze plaatse op de Facebook challenge het maakte me een stuk sterker qua denken. Het lijkt me leuk om kans te maken voor het Happy New Energy Event omdat ik er nog niet ben en ik vind Rianne een lief en rustig persoon en hoop er nog veel van te kunnen leren.

Lieve Rianne
Ik wil je bedanken voor de mooie challenge en de lieve woorden en privé berichtjes
Dankjewel!!

Melissa Pieterse

Reviews

Het is leuk! En effectief 🙂 Ik vind de opdrachten leuk, je brengt ze fijn. Je hebt een hele fijne stem ervoor en je straalt een bepaalde rust uit die ik erg prettig vind. Dat maakt niks dwingend of vervelend, integendeel, jouw manier van doen en overkomen werkt goed motiverend 🙂 Ik vind het fijn dat je bepaalde dingen aankondigt (zoals de volgende dag tijd inplannen om naar buiten te gaan of tijdschriften verzamelen voor een moodboard).

Ik heb nooit eerder een moodboard gemaakt, zag er weinig nut van in enzo. Maar door hoe jij de opdracht brengt kreeg ik er zelfs soort van zin in vooraf 🙂 Zoals je jouw verhalen deelt geeft dat een bepaalde verbondenheid, maar vooral zijn het voor mij goede voorbeelden die de informatie onderbouwen die je aan ons aan goede tips en trics wil overbrengen. Ik ben dus erg positief 🙂

Nu al zin om met de rest aan de slag te gaan. Het zijn mooie eyeopeners die je net weer even het zetje op weg en de goede richting in helpen. En super fijn dat de challenge nog een tijdje beschikbaar is, zodat ik het een beetje kan spreiden of nogmaals terugkijken 🙂 Bedankt voor deze mooie challenge en je verhalen en natuurlijk ook veel succes met de rest van je bedrijf en activiteiten!

Diana van Waas

 

You are absolutely unique. Just like everyone else

 – Margret Mead

redirect=/aanmelden-geslaagd