Het is maandag en ik ben druk bezig met voorbereiden. Vanavond is een belangrijke avond voor mij. Ik geef de online training: Focus op Jou. Terwijl ik bezig ben twijfel ik wat ik moet doen. Ondertussen ben ik kaal van de chemo. Veel van de vrouwen die kijken weten wat er is. Maar zeker niet allemaal. Moet ik een sjaaltje om doen of meteen beginnen met de slides?

Dit is wat er is

Terwijl ik hier over nadenk voel ik dat ik mezelf mag laten zien zoals ik ben. Kale kop en al. Dit is wat er nu is. Dit is hoe ik er nu uitzie. Eerlijk gezegd vind ik dat het me best goed staat. Ik moet lachen omdat ik bijna in de val ben gelopen waar de training van vanavond over gaat. Ik was me aan het druk maken over wat anderen van mijn zouden vinden. Terwijl ik weet dat als ik ‘own’ wat van mij is. Dat het puur en natuurlijk overkomt. Dat niemand het raar vindt omdat ik het niet raar vind.

Vol vertrouwen

Op dat moment gooi ik het script uit het raam en schrijf in een flow de training helemaal opnieuw uit. Helemaal vanuit mijn gevoel. Vol vertrouwen dat het goed is. De slides verdwijnen en ik besluit de hele training in beeld te zijn. De connectie aan te gaan en te voelen.

Is het waar

Het begint allemaal bij bewustwording. Waarom twijfel ik? Wat zit daar achter? Ik twijfelde omdat ik de mening van anderen aan het invullen was: Straks vinden ze me raar, schokkend of denken ze: ‘Hoe kan je coach zijn terwijl je ziek bent?’ Maar is dat waar? Kan ik zeker weten dat de vrouwen die kijken dat vinden? Nee, natuurlijk niet. Dat besef geeft zoveel vrijheid, dat is magisch. Daarna mag je voelen hoe jij het ziet en daar vol vertrouwen voor gaan staan. Als je niet weet wat mensen vinden, dan kunnen ze ook het mooiste over jou vinden. Vraag het maar eens aan de mensen om je heen. Hoe ze jou zien. Je zal blij verrast zijn met de antwoorden.

“Als je niet weet wat mensen vinden, dan kunnen ze ook het mooiste over jou vinden.”

Kwetsbaarheid en Kracht

En de training. Die was echt geweldig. De lessen kwamen diep binnen bij de vrouwen die keken. De lessen helemaal ondersteund met mijn verhaal waar ik nu in zit. Ze komen dieper binnen omdat ze gecombineerd zijn met dit verhaal en de emoties. Vol kwetsbaarheid en kracht. Ik ben dankbaar dat de vrouwen die erbij waren geïnspireerd en met nieuwe inzichten de traing verlieten.

Wil jij ook leren hoe je de meningen van anderen kan los laten? In augustus geef ik een aantal keer een bijzondere workshop:

Wil jij de meningen en verwachtingen van anderen leren loslaten?

Ik weet als geen ander hoe het is om je druk te maken om wat anderen van je vinden en verwachten.
Ik maakte me er zelf namelijk enorm druk om en dit zorgde ervoor dat ik nooit echt kon ontspannen. Nooit echt mezelf kon zijn.

In een prachtige reis naar mezelf leerde ik hoe het kwam dat ik me hier zo druk om maakte en hoe ik het los kon laten.

Nu is er vrijheid en rust.
Nu geniet ik zoveel meer.
Nu ben ik echt mezelf.

Onder begeleiding van mijn persoonlijke verhaal deel ik tips&tricks met jou zodat jij ook de meningen en verwachtingen van anderen gaat loslaten. Op zaterdag 26 augustus om 20.00 uur. Heerlijk vanuit huis, van achter je eigen computer. 

Na het volgen van deze online training:

♥ Zie je wat de mening en verwachtingen van anderen jou kunnen leren
♥ Weet je wat je kan doen als er conflicten ontstaan
♥ Heb je praktische tools om de meningen en verwachtingen van anderen los te laten
♥ Heb je meer vertrouwen in jezelf
♥ Voel je je geïnspireerd en positief

Share on Facebook

redirect=/aanmelden-geslaagd